Minne mennä? – Menovinkki lukijoille

Tällä kertaa Finanssikerho vinkkaa lukjoilleen tuottavan menovinkin! Helsingin Olympiastadion on menossa remonttiin ensi vuonna ja tästä johtuen vanhat puupenkit poistetaan. Puupenkit ovat saavuttaneet kansan keskuudessa legendaarisen maineen. Nämä “pehmeät” istuimet ovat tarjonneet unohtumattomia kokemuksia stadionilla vieraileville ihmisille. Stadionin korjauksen jälkeen puupenkeille ei kuitenkaan pääse enää fiilistelemään, sillä tilalle ollaan suunnittelemassa uudet penkit. Pyhäinpäivänä alkanut “penkkiurheiluvikkko” kannustaa ihmisiä tulemaan stadionille ja sahaamaan haluamansa penkit. Penkkiurheiluviikko kestää 8 marraskuuta asti ja tapahtumasta on luotu Facebook -tapahtuma: http://www.facebook.com/events/1475597226079915/
Lippuja pystyy ostamaan Lippupalvelun myyntikanavista ja hinnat ovat alk. 18€ kpl. Penkkien myynneistä saadut varat käytetään lyhentämättömänä uuden stadionin varustukseen, joten jokainen osallistuja osallistuu samalla tärkeään kehitystyöhön ja innovointiin:
http://www.lippupalvelu.fi/event/olympiastadionin-penkit-3110-8112015-lippuja/166699

Nyt Sinulla on mahdollisuus sahata osa suomalaista kulttuurihistoriaa talteen! Tartu hetkeen sahaan ja ikuista osa historiallista kansallisomaisuutta.

—-

tämä ei ole maksettu mainos.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s