Finanssikerhon toiminta v.2015

Vuosi 2015 rupeaa olemaan pikkuhiljaa paketissa myös Finanssikerhon osalta. Kerhomme on tänä vuonna exquillut todistetusti (ainakin) seuraavissa yrityksissä: Varainhallinta Tresor Oy (kevät), Aalto Capital (syksy), sekä IBM Finland (Syksy). Lisäksi kerho on kokoustanut kuluvan vuoden aikana (ainakin?) kaksi kertaa.
Finanssikerhon (epä)virallinen exqu-vastaava kiittää kaikkia toimintaan ja exquille osallistujia! 🙂 Kiitokset myös yritysten yhteyshenkilöille&XQ:jen järjestäjille 🙂

Finanssikerholla on kunnianhimoiset suunnitelmat myös vuodelle 2016. Tarkoituksena on järjestää ainakin viisi (5) excursiota erilaisiin finanssi/konsulttialan yrityksiin (tai muihin kiinnostaviin kohteisiin, yritysmuodosta välittämättä). Lisäksi tavoitteena on aktivoida jäsenistöä – tarkoituksena olisi kokoustaa ainakin neljä (4) kertaa vuoden aikana. Finanssikerhon aikoo järjestää myös taloudellisen iltaman kevätlukukauden aikana! Kerho tutkii asiaa saada iltamaan ulkopuolinen keynote puhuja (jos tiedät puhujan, vinkkaa siitä meille, yhteystiedot löytyvät: esofinanssi.wordpress.com/about)

Finanssikerho kokoustaa seuraavan kerran tammikuussa 2016, jolloin (toivottavasti :D) valitaan uudet toimihenkilöt. Kaikki Eteläsuomalaisen osakunnan jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen! Tarjolla on huippuvirkoja osakunnan innovatiisimmasta kerhosta!

Finanssikerho toivottaa jäsenistölleen, sekä blogin lukijoille rauhallista (ja tuottavaa) joulua 2015!
ps. Älkää ottako “kyselyä” turhan tosissaan 🙂


Sell me this pen!
(Klippi elokuvasta Wolf Of Wall Street (2013), elokuvan ikäraja K-16)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s