Finanssikerhon syyslukukausi 9/16

Syyslukukausi pyörähtää pikkuhiljaa käyntiin. Tämä tarkoittaa tietenkin myös Finanssikerhossa sitä, että prosessien suunnittelu täytyy käynnistää täydellä teholla.

Ydinliiketoimintojen löytäminen, tunnistaminen, sekä alituinen kehittäminen on yksi Finanssikerhon jatkuvista ambitioista, joihin Me kerhona sitoudumme kantamalla yhteiskuntavastuumme niin rekisteröimättömänä yhdistyksenä, kuin Osakunnan alaisena kerhona. Tunnistamme painopisteet ja panostamme niihin täydellä prosessitehokkuudella. Määrittelemme aspektit joiden kautta toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa tuottamalla parhaan mahdollisen lopputuloksen – luoden samalla niin konkreettista kuin tunnistamatonta lisäarvoa. Toimintaamme ohjaavat aina vastuullisuus, sitoutuminen ja alituinen kehittyminen kohti parasta mahdollista lopputulosta. Keskinkertaisuus ei kuulu sanavarastoomme.
– Finanssikerho 9/2016

Finanssikerhon ambitiona on tuottaa toimintaan osallistuville henkilöille ainutkertaisia kokemuksia, joiden kautta maailmaa, yhteiskuntaa kuin omaakin toimintaa pystyy tarkastelemaan aivan uudesta tulokulmasta – kulmasta, joka ennen näyttäytyi pimeänä, ja valoahylkivältä on tullut valoisa, ja vihertävä ympäristö. Tarkoituksenamme on järjestää yhteistoimintaa yhdessä osakuntaan kuuluvien jäsenien, muiden osakunnan kerhojen kuin HY:n muiden ainejärjestöjen kanssa. Tavoitteemme ja suunnitelmamme ovat kunnianhimoisia, mutta niin ovat myös hallituksessamme toimivien hallitusammattilaisten, jotka eivät tyydy keskinkertaisuuteen vaan haluavat olla luomassa tuntuvaa lisäarvoa toimintaan osallistuville henkilöille. Tämä lisäarvo näyttäytyy yleensä niin sosiaalisessa (uusien ihmisten tapaaminen, verkostoituminen) kuin konkreettisessa ympäristössä (yritys excursiot, kokoukset).

Panostamme aina 110% toimintaan, jota suunnittelemme. Toimintaamme ohjaa aina tinkimätön kiinnostus siihen mitä olemme tekemässä ja mitä tuotamme – oli se sitten kokouspöytäkirjojen kirjaamista avoimuuden varmistamiseksi, kuin uuden excursion suunnittelua – otamme kiinni ajatuksesta, ja viemme sen konkreettiseen ympäristöön analyyttisen akateemisella tavalla. Finanssikerho haluaa tuoda esille kuinka sosiaaliset innovaatiot voidaan yhdistää järkevillä kokonaisuuksilla uusiin aspekteihin integroiden samalla ympäristöön osana muutosta. Haluamme tehdä maailmasta paremman paikan elää ja toimia.
– Finanssikerho 9/2016

Eteläsuomalaisen osakunnan Finanssikerho haluaa toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleeksi! Riittää että olet osakunnan jäsen – Tervetuloa osallistumaan syksyn ohjelmaan!

Toimintamme tulevana syksynä:

12.9 Kick-off – Syyskauden avaus syyskokouksella
xx.xx – Ohjelma tarkentuu
13.10 Finanssikerhon kahvitus – Special ohjelmaa
17.10 – Excursio Seligson & Co. Oyj:lle – Ilmo auki!
xx.xx – Ohjelma tarkentuu
xx.11/12 – Joulu $£€ – kauden lopetus kick-off

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s