Sijoittajamestari 2016 -kilpailu

Tällä kertaa Finanssikerho hyppää aivan uudelle tasolle mitä tulee virtuaalisijoittamiseen. Myös vuoden “ykköskisaksi” tituleerattu kilpailu ajoittuu lokakuulle aikavälille 3.-21.10.2016.
Kilpailun pääpalkintona komeilee á 100g painoinen kultaharkko, joka tämän hetkisellä markkinahinnalla  on n. 4000 eur arvoinen. Lisäksi palkitaan viikoittain suurimman prosenttuaalisen tuoton salkulleen saanut pelaaja. Kilpailua sponsoroi Commerzbank 
Sijoittajamestari 2016
Finanssikerhoa erityisesti kiinnostava aspekti on kerhon oman (kerhon sisäisen) sijoituskilpailun lisäksi se, että Sijoittajamestari 2016 -kilpailu on erittäin yhteisöllinen ja sosiaalisuus aspekti on mahdollista laajentaa sosiaalisen median työkalujen avulla kaikkien asiasta kiinnostuneiden saataville.

Sijoittajamestari 2016 -kilpailun järjestäjänä toimii NGM -pörssi ja kilpailun välittäjäyhteistyökumppania toimii Nordnet Bank.

Inspiraatiota tuleviin transaktioihin voi hakea vaikka Nordnet Bank:in tuottaman Rahapodi -ohjelman kautta. Ohjelmaa pääsee kuuntelemaan Nordnetin internetsivujen kautta:

rahapodi_484x252
Nordnet Rahapodi
____________________
Sijoittajamestari 2016 kilpailun lisätiedot ja säännöt luettavissa osoitteessa:
http://www.sijoittajamestari.com

____
Tämä julkaisu sisältää Nordnet Bank:in tuottamaa suoramarkkinoinnin kautta vastaanotettua markkinointimateriaalia.
____

Vastuuvapaus:
Finanssikerhon sivuilla esitetyt artikkelit, jutut, julkaisut tai niihin verrattavissa oleva sisältö (myös mediasisällöt) eivät ole sijoitussuosituksia, eivätkä ne sisällä miltään osiltaan sijoitusanalyysiä.
Sivuilla esitetty aineisto/sisältö ei annna arvopapereista tai niihin verrattavista tuotteista ja/tai palveluista suosituksia tai aseta niille tavoitehintaaEmme takaa esitettyjen tietojen virheettömyyttä. Artikkelit ja sivuilla tuotetut julkaisut tuotetaan ainoastaan viihteelliseen tarkoitukseen, vapaaehtoistyöllä, eivätkä täten sisällöntuottaja(t) ja/tai julkaisija(t) ole finanssisektorin ammattilaisia.
Lukija vastaa sijoituspäätöstensä tekemisestä ja niiden taloudellisesta tuloksesta.

Vastuuvapaus ja rekisteriseloste luettavissa:
http://www.esofinanssi.wordpress.com/about

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s